Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Καλωσορίζοντας τον νέο αναπληρωτή υπουργό Παιδείας στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή, ο κ. Ιερώνυμος τού ευχήθηκε δύναμη στα νέα του καθήκοντα και επιτυχία για το όφελος του λαού.

Η συνάντηση κράτησε περίπου μισή ώρα και αμέσως μετά τόσο ο νέο υπουργός, όσο και ο Αρχιεπίσκοπος επισήμαναν την αξία της συνεργασίας Πολιτείας-Εκκλησίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών.

«Όλοι μας σήμερα να εργαστούμε για το καλό της Εκκλησίας και το καλό του λαού μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο και καλύτερο, γιατί πολλά θέματα χρειάζεται να τα αντιμετωπίσουμε με σύνεση και μεθοδικότητα», σημείωσε ο κ. Ιερώνυμος.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρβανιτόπουλος δήλωσε ότι προσβλέπει στην στενή συνεργασία με την Εκκλησία και τους συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου. «Θεώρησα», είπε, «υποχρέωσή μου με την ανάληψη των καθηκόντων του αναπληρωτού υπουργείου Παιδείας, να επισκεφθώ τον Μακαριώτατο, και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τα μεγάλα και δύσβατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τον ρόλο της Πολιτείας και της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων».